Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in KerkradeGelegen aan de rand van de Anstelvallei, nabij Maastricht

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade

In het zuiden van Limburg staat een prachtig kasteel uit de 14e eeuw. Kasteel Erenstein is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein en wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijvers en fonteinen.

Kasteel Erenstein

Het hotel in Kerkrade is gevestigd in een authentieke Limburgse carréhoeve dat haar oorsprong kent in het jaar 1713. Het hotel telt 45 luxe hotelkamers, waaronder 12 suites. In de serre van het hotel staat iedere ochtend een heerlijk ontbijtbuffet op u te wachten. U kunt tijdens het ontbijt uitkijken op het knusse binnenhofje van het hotel.

Overnachting in Zuid-Limburg

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Anstelvallei in Zuid-Limburg en nabij Maastricht en het drielandenpunt, waardoor een uitstapje naar een van de buurlanden zo gemaakt is. De omgeving is zeer geschikt voor een lange wandeling of fietstocht, maar er zijn ook veel bezienswaardigheden en parken waar u het naar uw zin zal gaan hebben.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.